„Discriminarea femeilor pe piața muncii“, simpozion organizat de femeile social-democrate din Vrancea
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
„Discriminarea femeilor pe piața muncii“, simpozion organizat de femeile social-democrate din Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi
PSD Vrancea împreună cu Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) Vrancea organizează în perioada 21-22 aprilie Simpozionul regional denumit „Discriminarea femeilor pe piața muncii“. La acest eveniment vor fi prezente presedintele OFSD, europarlamentarul Viorica Dancilă (FOTO), și reprezentante ale organizațiilor de femei din șase județe vecine cu Vrancea. Evenimentul va avea loc la Resort Laguna din Focșani, la eveniment urmând să participe peste 200 de persoane 
Deschiderea lucrărilor va fi făcută de președintele OFSD Vrancea, deputatul Rodica Boboc. În deschidere vor lua cuvântul liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, presedintele OFSD, europarlamentarul Viorica Dăncilă și vicepreședintele PSD Vrancea, deputatul Angel Tîlvăr. Europarlamentarul Viorica Dăncilă le va vorbi celor prezenți despre „Directive europene și programe naționale privind egalitatea de tratament în câmpul muncii“. Lucrările vor continua cu tema „Femeia manager, provocări și oportunități“, temă susținută de Ionuț Pandelică, Prof. Univ. Academia de Studii Economice București.
    În cadrul acestui simpozion va fi prezentat programul de guvernare al PSD privind politicile sociale de ocupare. Special pentru acest simpozion va veni la Focșani și Adrian Dobre, Secretar de Stat Ministerul Muncii și Protecției Sociale.
„Bune practici-Antreprenoriatul, o cale de succes pentru femei“ va fi o altă temă ce va fi dezbătută pe parcursul zilei de vineri. În jurul orei 16.00 va avea loc o vizită pe platforma Artifex, vizită la care vor participa toți invitații. Lucrările Simpozionului „Discriminarea femeilor pe piața muncii“ vor continua, sâmbătă, cu o vizită la societatea Tricotton Junior din Panciu, societate administrată de consilierul județean, social democrata Lili Stoica. Tot sâmbătă va avea loc și o vizită la Mănăstirea Brazi.
    De reținut că pe parcursul zilei de vineri, la eveniment sunt așteptați să participe prim ministrul Sorin Grindeanu, care va veni la Focșani, împreună cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, viceprim-ministrul, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și al Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, ministrul Agriculturii, Petre Daea. Toți acești înalți demnitari vor veni în Vrancea la invitația președintelui Consiliului Județean și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Marian Oprișan. În cadrul acestei vizite vor fi abordate mai multe teme care sunt priorități ale administrației județene și centrale, respectiv accesarea fondurilor europene, prin măsurile Programului Operațional Regional 2014-2020, probleme și măsuri pe care guvernul le derulează pentru susținerea fermierilor. Tot în cadrul acestei vizite vor fi inaugurate trei rampe de lansare pentru rachete antigrindină de la Urechești, Vîrteșcoiu și Vînători. 

 

12 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Imi amintesc ca la un moment dat d-na senator Sorina Placinta a pretins ca s-ar afla in primele 20 femei de afaceri din Romania. Tot d-na senator Sorina Placinta a pretins, "sunt vranceanca si asa voi ramane", conditie in care eu "m-am cam luat dupa carul cu mere" si am "investit" mult patriotism local in "omul politic" Sorina Placinta, "investitie" de care s-a ales PRAFUL. Din presa am inteles, ca dupa ce o perioada de timp, d-na senator Sorina Placinta a fost banateanca, iar s-ar fi REBRENDUIT "vranceanca", iar conform afirmatiilor postacului "orion" acum se "ocupa de familie si afaceri." In aceste conditii am avut impresia ca va fi vizitata si firma Sorste, unde sunt angajate multe femei, dar........ Cum eu sunt HOTARAT sa-i DEMONSTREZ d-nei senator Sorina Placinta ca la Focsani nu s-a rasturnat caruta cu prosti, asa cum a demonstrat ca este convinsa Domnia Sa, pot spune ca am avut mare noroc cu postacul "piscot-cameleon" care a pretins ca sefa lui este d-na Sorina Placinta. In conditiile in care Tara Vrancei nu mai are economie, iar lohnul este singura "ramura economica" a acestei Provincii Europene, sunt si astfel de actiuni, ca cea de care se face vorbire in prezentul articol, o forma de a arata ca Tara Vrancei exista.

  DE Ulise Grosu, postat pe 19-04-2017, la 07:02

 • Minciuna gogonata ! La aceasi vechime pensionarele din invatamant iau 3 mil in plus

  DE dd, postat pe 19-04-2017, la 08:15

 • sa-i spuna cineva , eventual talvar cel doctor , si lui boboc ce inseamna simpozion ...nu de alta , dar poate crede ca e ceva de cultura civica ...sau poate talvar se cara la unitate odata ...

  DE eu, postat pe 19-04-2017, la 08:36

 • @"eu"; Mare PEZEVENCHI mai esti postac "eu' si ce "MUSCHI" iti mai etalesi sub pseudonim. Uite de asta postac "eu", nu are ursul coada, iar vulpea de abea o duce.

  DE Ulise Grosu, postat pe 19-04-2017, la 08:50

 • Ia spune-o pe aia cand voiai sa te bata Elena Udrea la c_r.

  DE @Domnul Ulise, postat pe 19-04-2017, la 09:02

 • @"@Domnul Ulise"; Stimabile, de ce confunzi tu marfa cu ambalajul ? Eu am afirmat ca in data de 17.07.2010, cu ocazia lansarii unui album de fotografii despre Tara Vrancei, d-na senator Sorina Placinta mi-a spus mie si la inca trei barbati, citez: "Elena Udrea va bate la cur pe toti". Replica mea a fost: "Cand il veti convinge pe Mircea Badea ca Elena Udrea este o mare personalitate, atunci ma veti convinge si pe mine". De asemenea, imi amintesc ca in perioada de "AMOR-politic" dintre PSD si PDL, dl. presedinte Maria Oprisan a VRUT-O pe Elena Udrea, pentru ca aceasta sa imparta "ciolanasele" deconcentratelor din Provincia Europeana Vrancea intre PSD si PDL. Eu nu stiu si nici nu ma intereseaza ce s-a ales de "vrutul" d-lui Marian Oprisan in spetza Elena Udrea, dar stiu ca la un moment dat "s-a rupt lantzul de iubire" dintre PSD si PDL si nu s-a mai pus problema impartirii "ciolanaselor" deconcentratelor din Provincia Europeana Vrancea. In conditiile in care Focsaniul va deveni NOUL Ierusalism al LUMII CRESTINE, dupa ce ORGANELE din Provincia Europeana Vrancea, in data de 09.08.2016, a DECRETAT Focsaniul ca fiind NOUL Caracal al Romaniei, Elena Udrea va avea un rol important la acest mare EVENIMEN al LUMII CRESTINE. In "eseul" "VA DEVENI FOCSANIUL NOUL IERUSALISM AL LUMII CRESTINE?", postat in data de 15.10.2016, pe blogul ulisegrosu.blogspot.com, am trata in amanunt acest subiect. Am fost clar, postac "@Domnul Ulise" ?

  DE Ulise Grosu, postat pe 19-04-2017, la 09:28

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost