„Creangă, mărțișorul literar al literaturii române”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„Creangă, mărțișorul literar al literaturii române”
„Creangă, mărțișorul literar al literaturii române”
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

     Elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială „Mareșal Alexandru Averescu”, coordonaţi de profesorul Paula Voicu, au organizat, în parteneriat cu Biblioteca  municipală Adjud, la Secţia Împrumut pentru copii, activitatea intitulată „Creangă, mărțisorul literar al literaturii române”. În cadrul acestei activității, elevii au prezentat biografia scriitorului Ion Creangă, au interpretat scenetele „Fata babei și fata moșneagului” și „Soacra cu trei nurori” de Ion Creangă şi au citit fragmente din volumul „Amintiri din copilărie” de același autor.
La finalul activităţii, elevii au vizionat expoziția tematică de carte organizată la Biblioteca municipală Adjud.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost