„Consiliul Județean nu plătește din bugetul județului paza sediului PSD Vrancea“
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
„Consiliul Județean nu plătește din bugetul județului paza sediului PSD Vrancea“
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Consiliul Județean Vrancea a remis presei un comunicat în care se arată că nu plătește din bugetul județului paza imobilului de la adresa Bulevardul Republicii nr. 13, municipiul Focșani, unde funcționează sediul Partidului Social Democrat, Filiala Vrancea. Informația vine după ce într-o publicație a apărut un articol cu titlul „Sediul PSD Vrancea păzit pe bani publici”. „Consiliul Județean Vrancea nu plătește din bugetul județului paza imobilului de la adresa Bulevardul Republicii nr. 13, municipiul Focșani, unde funcționează sediul Partidului Social Democrat, Filiala Vrancea. Administrația județeană, în calitate de proprietar al acestui imobil, are responsabilitatea legală de a contracta serviciile de pază pentru imobilul mai sus menționat. În acest spațiu își desfășoară activitatea parlamentarii PSD de Vrancea, care au încheiat cu Consiliul Județean Vrancea contracte de închiriere pentru birourile parlamentare. Deputații și senatorii sunt cei care suportă cheltuielile privind serviciile de pază ale acestui imobil. Procedura de licitație pentru serviciile de pază a respectat prevederile legislației în vigoare“, se arată în comunicatul remis presei de Consiliul Județean Vrancea.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Nu am inteles mai nimic din acest comunicat. Pe de o parte se mentioneaza ca administratia judeteana, in calitate de proprietar al imobilului, are obligatia de a contracta serviciile de paza pentru imobilul respectiv, pe de alta parte se sustine ca deputatii si senatorii sunt cei care suporta cheltuielile de paza.

  DE popescu, postat pe 14-09-2017, la 09:57

 • A dracu' minciuna, orice ai face tot iese la suprafata ! Si de unde, din gura celor caqre vor sa o ascunda ! Curat murdar !

  DE y, postat pe 14-09-2017, la 11:26

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Actualitatea

Codul portocaliu de vreme rea a trimis elevii acasă
Cursurile unităților de învățământ au fost suspendate miercuri, 20 septembrie a.c., cu începere de la ora 15.00, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost