Bărbatul care a VIOLAT o femeie în noaptea de Înviere, în arest la domiciliu
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Bărbatul care a VIOLAT o femeie în noaptea de Înviere, în arest la domiciliu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Marius Ș., focșăneanul acuzat că a violat o femeie în noaptea de Înviere, a fost plasat în arest la domiciliu. Magistrații de la Judecătoria Focșani au respins, joi, cererea procurorilor de prelungire a măsurii arestului preventiv. Decizia nu este definitivă, procurorii putând face contestație. Acum, bărbatul se află în arestul IPJ Vrancea și va rămâne acolo până la rămânerea definitivă a deciziei. 
„(...,) respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului Ştefănescu Marius, aflat în prezent în stare de arest preventiv în Arestul IPJ Vrancea, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol (...) şi tentativă de viol (...) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul Ştefănescu Marius, pe o durată de 30 zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri, ce va fi executată la imobilul din Mun. Focşani. (...) impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. (...) pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală (Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani şi Poliţia Mun. Focşani), a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora, în afara situaţiilor care privesc medierea şi tranzacţia drepturilor civile şi a cheltuielilor de judecată şi a modalităţii de stingere a acţiunii penale. (...) atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. (...) stabileşte ca organ de supraveghere pentru inculpatul Stefanescu Marius, Biroul Supraveghere Judiciară din cadrul IPJ Vrancea. Dispune punerea în libertate a inculpatului Stefanescu Marius de sub puterea mandatului de arestare preventive, dacă nu este arestat în altă cauză, la rămânerea definitivă a prezentei Încheieri. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08.06.2017, orele 15:00”, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.
   

Focșăneanul de 39 de ani este cercetat pentru că în noaptea de Înviere ar fi violat o femeie și ar fi încercat să o violeze pe fiica acesteia. Fapta s-ar fi consumat într-un bloc de pe Bulevardul Unirii din Focșani, imobil în care suspectul și victimele locuiau, acestea din urmă cu chirie. Ele ar fi ajuns în casa bărbatului la invitația acestuia, iar el ar fi încercat inițial să o violeze pe cea mai tânără. Pentru că aceasta a reușit să fugă, ar fi violat-o pe mama tinerei. La scurt timp după comiterea faptei, victimele au sesizat poliția, iar bărbatul a fost reținut și apoi arestat preventiv.


 

 

5 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Justi?ie de tot râsul în ?ara asta , tind s? cred c? în România se încurajeaz? infrac?ionalitatea. Ar trebui m?car s? lu?m ex Bulgariei unde acel suedez care a lovito pe camerista de la hotel a fost arestat pe loc.

  DE Legion Etrangere, postat pe 10-06-2017, la 05:29

 • Daca a judecat judecatoarea miron,care transforma instanta in comisie medicala,facand partile nebune,neputincioase,incapabile fara macar sa le vada cum arata te poti astepta la o astfel de masura cu arest la domicili.PROBABIL CA JUDECATOAREA A CONSIDERAT CA VIOLUL A FOST CONSIMTIT DEOARECE PARTILE VATAMATE SE AFLAU IN CALDURI,iar ele au ajuns in casa inculpatului in urma invitatiei acestuia de a ciocni oule de sarbatoare.Justitia dein RO traieste intr-un paradox din care nu pare capabila sa iasa in viitorul apropiat.Pe de alta parte aflam ca in acest domeniu exista tot mai multe probleme si lucruri care merg prost,anapoda sau pur si simplu n-ar trebui sa existe pentru ca exprima mai degraba ilegalitate decat justitie.

  DE ERNESTO, postat pe 10-06-2017, la 14:17

 • Faceti afirmatii defaimatoare fara sa stiti ca in asemenea cazuri se poate dispune retinerea mijloacelor folosite la comiterea infractiunii in vederea confiscarii. Astfel dispare si pericolul social.Lasand gluma, noi nu putem cunoaste amanunte din dosar,instanta este singura in masura sa aprecieze veridicitatea acuzatiei, imprejurarile in care s-a produs si ca atare sa ia masurile preventive adecvate.

  DE vox populi, postat pe 10-06-2017, la 16:09

 • Daca nu erau elemente constitutive ale infractiuni de viol era urmarit pentru comportare abuziva,sicanare sexuala sau alte fapte mai subtiri.Asa ca cel care a dorit sa fie gazda vecinelor sale a avut altfel de intentii retinute din declaratiile persoanelor agresate.Decat asa ,adica sa stai sub paza si sa risti sa ajungi inauntru bine te masturbezi la o data-n viata cu pasivi sexuali,zero sexuali,copii,batrani.

  DE mymy, postat pe 10-06-2017, la 18:09

 • Din cate imi amintesc cele doua victime (una pt viol si cealalta pentru tentativa) sunt vecine de apartament cu autorul. Stefanescu Marius este violent cand ajunge in stare de ebrietate. In postura de arestat la domiciliu are posibilitati reale sa ameninte victimile direct sau prin intermediul prietenilor, sa-si retraga plangerea. Daca se va intampla asta, va trebui sa multumeasca celor care au luat aceasta masura. Oricum imi inchipui ce bine dorm cele doua victime cand autorul se afla la cativa metri de ele.

  DE descurajatul, postat pe 11-06-2017, la 11:47

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani din Vrancea A MURIT, iar o adolescentă a fost rănită, în urma unui accident la Constanța
Florin Alexandru L., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumitrești, a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat duminică dimineață într-un autobuz oprit la o trecerea pentru pietoni.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost