„Aş vrea să fie în fiecare seară câte o petrecere“
„Aş vrea să fie în fiecare seară câte o petrecere“
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Indiferent de vârstă, celor prezenţi în Piaţa Gării le-a plăcut spectacolul prezentat de CRBL. „Dacă ar fi după mine, aş vrea să fie în fiecare seară câte o petrecere“, a spus una dintre focşănencele intervievate de reporterii „Monitorul de Vrancea“.

Cristina Comănici
„Am venit la spectacol pentru că îmi plac mai mulţi artişti dintre cei invitaţi şi cu siguranţă mă simt bine. Îmi place Lavinia foarte mult, dar şi Narcotic Sound & Christian D. Abia aştept să îi aud, mai dansez puţin, mai stau cu prie-tenele. Este bine că se organizează astfel de petreceri în aer liber. Este altceva şi noi, tinerii, chiar ne distrăm. Sperăm să se mai organizeze astfel de spectacole şi cu alte ocazii pentru că sunt bi-nevenite“.

Andreea Bogdan
„Am venit la spectacol cu mai multe prietene şi o aştept pe Andreea Bănică pentru că îmi plac melodiile ei şi atmosfera pe care o face la spectacole. Întotdeauna mi-au plăcut spectacolele în aer liber şi dacă ar fi după mine, aş vrea să fie în fiecare week-end. Ne simţim bine şi în plus, nu avem nevoie de bani ca să ieşim la aer şi să mai ascultăm şi o muzică bună“.

Raluca Diaconescu
„Am venit cu prietenele mele, ne-am luat baloane şi ne simţim bine. Îmi place spectacolul, mai ales că este în aer liber. Astfel de momente sunt binevenite şi pentru tineri şi pentru vârstnici. Atmosfera este foarte plăcută şi am vrea să se organizeze mai des astfel de spectacole“.

Alexandru Burducea, elev la Colegiul Naţional „Unirea“
„Mie mi s-a părut concursul foarte frumos. O competiţie chiar grea. Am avut emoţii până la final, dar pentru că ne-am folosit de toate talentele noastre şi ne-am conservat emoţiile, am reuşit să câştigăm“. 

Alina Dumitrache, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala „Alexandru Vlahuţă“ Focşani
„Sunt foarte bine organizate aceste târguri şcolare, aici ne putem orienta spre ce liceu ne vom îndrepta când completăm opţiunile din listă. Am mers la standuri şi am văzut ofertele şi cred că voi opta pentru Liceul Economic“.

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Marian Oprișan - un nou mandat la conducerea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți,  la salonul „Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost