„ABSOLUT!” cu Marcel Iureș, la Ateneul Popular
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„ABSOLUT!” cu Marcel Iureș, la Ateneul Popular
„ABSOLUT!” cu Marcel Iureș, la Ateneul Popular
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani va găzdui vineri, 24 martie, începând cu ora 19.00, spectacolul „Absolut!”, în regia lui Alexandru Dabija, al cărui protagonist este actorul Marcel Iureș. „Un spectacol plin de haz. Pentru că poveştile şi personajele lui Creangă sunt puse într-o formă nouă, povestite de către un om al străzii, un aurolac din zilele noastre. «ABSOLUT!» ne povesteşte despre rânduielile din lume, în cuvinte simple şi pline de şagă. O poveste în care Ivan umblă prin lume, de teleleu-Tănase, şi bate drumul în rai şi în iad unde stă la taclale cu Dumnezeu, Moartea, dracii, Talpa Iadului și Sfântul Petru despre ce se petrece în lume. Cu un actor de zile mari, Marcel Iureş, care face un one-man-show aşa cum rar vezi pe o scenă, și care întruchipează cu atâta uşurinţă personaje de sorginte diferită – surpinde detalii prin glas, inflexiuni ale vocii sau accente, postură a corpului, gesturi subtile, atitudine, poziţii, privire şi mişcare”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Spectacolul „Absolut!”, după „Ivan Turbincă” de Ion Creangă se joacă de peste cinci ani, peste tot în țară, cu sala plină. Biletele costă 60, respectiv 70 de lei, în funcție de poziția în sală și sunt puse în vânzare la Agenția de bilete a Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost